Afscheid Valdez

geplaatst in: Geen categorie | 0

Zoals inmiddels waarschijnlijk wel bekend is, heb ik een paar weken geleden afscheid genomen van mijn toppaard Valdez welke ik voor stal van Vliet uitbracht. Vanaf nu zal hij worden gereden door de 14 jarige Maud Maarse. Zij zal zich met hem richten op de jeugd rubrieken.

Op de hengstenshow van Lauw van Vliet heb ik officieel de teugels overgedragen aan Maud. Het was erg gaaf om na een paar weken weer in het zadel plaatste mogen nemen en hem zo weer weg te kunnen rijden. Ik heb genoten van de avond want het blijft toch iedere keer een feestje om met dit paard te mogen rijden. Ik zal Valdez enorm missen want naast dat het sportief gezien een toppaard is, was hij ook in de omgang en op stal echt mijn vriend. Ik wens Maud heel veel plezier met hem en ik hoop dat zij net zo veel successen met hem mag beleven als dat ik heb gedaan.
Stal van Vliet ben ik enorm dankbaar voor de kans die zij mij hebben geboden om met Valdez te mogen rijden en ik ben blij met de fijne samenwerking die wij hebben gehad. Dat kan ik niet vaak genoeg zeggen. Waar het ene deurtje dicht gaat, gaat er ergens anders een deurtje open. Op naar een nieuw hoofdstuk.

Hieronder de video van het afscheid van Valdez en mij als combinatie.