Instructie & Training

geplaatst in: Geen categorie | 0


U kunt terecht bij Ingrid Gerritsen Dressage voor dressuurinstructie op maat. De lessen worden gegeven op de locatie in Houten tot en met Zware Tour niveau. Er is beschikking over een perfecte Agterberg bodem. Zowel indoor als outdoor is er voldoende plaats om de sport volledig te kunnen uitoefenen.

Ingrid heeft veel ervaring met het geven van instructie op verschillende niveaus van B tot en met de Zware Tour. Ook kinderen zijn van harte welkom om instructie te komen volgen. Het gymnastiseren van het paard en de hulpen verfijnen van de ruiter zijn een grote leidraad in de lessen. In combinatie met proefgerichte trainingen geeft dit naast een Happy Athlete, ook goede resultaten op wedstrijden.

Tevens is het mogelijk om uw paard door Ingrid te laten trainen. Dit kan met verschillende doeleinden bijvoorbeeld het verder trainen naar hoger niveau, uitbrengen op wedstrijd, aanleg testen of verkoop. Door haar ervaring heeft Ingrid een breed (internationaal) netwerk waarin veel vraag is naar fijne, gezonde paarden in alle prijsklassen.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact op.