Diamonds are Forever regiokampioen van Utrecht!

geplaatst in: Geen categorie | 0

In het weekend van 15 en 16 juli werden de regiokampioenschappen van de regio Utrecht gehouden in Hoogland. Dit keer waren er geen selectie wedstrijden voor af maar werd er alleen in dit weekend gestreden om de titel. Diamonds are Forever kwam aan start in de klasse L2.

Op zaterdag werden er twee proeven gereden als kwalificatie voor zondag. Diamond liep pas haar 3e wedstrijd en voor de eerste keer op gras maar was niet onder de indruk van het groot opgezette concours en liep onverstoorbaar twee nette proeven. Het was heel even wennen om tussen de bordjes te blijven en het gras was iets minder stabiel dan zand maar toch liep ze zeer stabiel.
Beide proeven werden gewonnen met nette scores van ruim 74% en bijna 69% en daarbij was de kwalificatie voor zondag ruim binnen.

De eerste proef op zondag was de kwalificatie proef voor de tweede proef op de zondag middag. De beste combinaties mochten naar de tweede proef en beide proeven golden voor het overall kampioenschap. Ook nu liep Diamond een vrijwel foutloze proef en met een eerste plek met ruim 68% en mocht daarmee door naar de middag.
Tijdens de finale proef was Diamond ietsje vermoeid maar toch wist zij ook nu weer een mooie stabiele proef te lopen en werd dit keer tweede met 69,5%. Overall was dit genoeg voor het kampioenslint!

Tevens mogen we van start op de Hippiade die op 1 en 2 september zal worden gehouden. Wat ben ik blij met zo’n fijn, jong talent onder het zadel!