Ingrid Gerritsen Dressage wenst u een top 2016!

geplaatst in: Geen categorie | 0

Het is alweer  2016. Ik kan terug kijken op een succesvol 2015. Zeker afgelopen maanden heb ik hele mooie dingen meegemaakt nadat ik de KWPN hengst Valdez te rijden heb gekregen van Lauw van Vliet. Maar ook eerder dit jaar waren er mooie successen. Met mijn eigen Ebony (v. Voice) won ik de TopTalent Dressage Challenge, scoorde we hoog (+/- 70%) in de klasse Z2 en wonnen we enkele Subli Cup wedstrijden. Daarnaast zorgde Doutzen (v. Scandic. Stamboeknm Cenika) voor een verrassing door twee keer reserve kampioen van Utrecht te worden en op de Hippiade (NK) zelfs een bronzen plak te behalen in de klasse Z1! Helaas heb ik vrijwel direct na de Hippiade moeten besluiten Doutzen niet meer te gaan rijden. Soms moet je afscheid nemen om vooruit te kunnen ook al betekend dat dat je een heel goed paard achter moet laten.


Naast de werkzaamheden met de paarden heb ik tussendoor ook nog mijn bachelor diploma psychologie behaald aan de Universiteit van Utrecht. Daarna ook besloten om mij voorlopig helemaal te richten op te paarden en, per 1 oktober, mijn bedrijf Ingrid Gerritsen Dressage opgericht. Daar heb ik tot nu geen spijt van! Voorlopig richt ik mij vooral op het geven van instructie naast het rijden van mijn twee toppaarden. Het bedrijf groeit flink en voor de toekomst blijft er nog genoeg te wensen over. Het aller liefste zou ik nog wat meer gaan rijden maar omdat ik nog geen eigen, vaste locatie heb is dat qua tijd nog niet realiseerbaar. Ik ben er trots op hoe 2015 is verlopen en ik ben de mensen onwijs dankbaar die daar aan bij hebben gedragen. Ik kijk met veel goede zin naar 2016. Wat staan er weer mooie dingen op het programma!

Om 2016 goed te beginnen is er voor mij een gloednieuwe website gebouwd door Thijs van der Gunst. Daar ben ik hem heel erg dankbaar voor. Bedankt voor het bezoeken van de nieuwe website en ik hoop dat hij met veel plezier bekeken wordt.