Studie of paardensport? Blog over mijn keuze op My Equine Business

geplaatst in: Geen categorie | 0

Een tijdje geleden kwam ik op de Facebook pagina van My Equine Business een blog tegen over het opstarten van een eigen bedrijf in de paardensport. Sinds oktober 2015 ben ik officieel zelfstandig ondernemer in de paardensport. Daar is een hoop aan voor af gegaan. Ik besloot contact op te nemen met Gwenda Melssen van My Equine Business om aan te bieden mijn verhaal te doen. Dit wilde ik graag omdat ik vaak te maken heb met jonge leerlingen die niets liever willen dan later professioneel werken in de paarden. Zij hebben vaak moeite om sport en school te kunnen combineren. Ik hoop met mijn verhaal anderen te inspireren en duidelijk te maken dat als je echt iets wilt het echt kan lukken!

In onderstaande link kun je mijn verhaal lezen.

Het verhaal van Ingrid Gerritsen: studie of paardensport?