Valdez danst in de VHO Trofee op de Hengstenkeuring in Den Bosch

geplaatst in: Geen categorie | 0

Wat was dat een belevenis voor mij! De hengstenkeuring in Den Bosch is een evenement waar ik altijd al van droomde om daar te mogen rijden. Samen met Valdez mocht ik mee doen aan de VHO Trofee voor KWPN hengsten die uit komen in de lichte en zware tour. Voor het eerst in mijn leven mocht ik een kur op Inter 1 niveau rijden.
Het was dan behoorlijk spannend om mijn debuut te maken in de afgeladen Brabant Hallen.

Valdez liet zich weer van zijn beste kant zien. In het begin van de kur werd hij wat jolig waardoor er wat foutjes ontstonden. We herpakte top en konden goed laten zien waar we nu staan.
De jury loofde Valdez om zijn correctheid, zijn 3 super basisgangen en het mooie beeld wat hij gaf. We kregen voor de “zeer correct” gereden kur een percentage van 67% en een prachtige 5e plaats in al dat dressuur geweld.

Een ervaring om niet snel te vergeten!